www.zwemmenalmere.nl
Valuta:
kleding online,online shop,schoenen online,goedkope kleding,goedkope schoenen
Home ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren


Onze winkel biedt een 7-dagen geld terug garantie op alle producten. Als u graag een item terug te keren of te ruilen, neem dan contact met ons op e-mail in de eerste plaats naar een retouradres en instructies te krijgen voor de terugkeer. We vinden het jammer dat verzendkosten worden niet terugbetaald. Wij begrijpen dat van tijd tot tijd u kunt wensen om een ​​product aan ons te retourneren.

Voor Returns

Als u wilt uw items terug te keren, meldt het ons via e-mail in de eerste plaats met vermelding van de rede en het ordernummer voor de terugkeer binnen 7 dagen na ontvangst. Uw feedback is zeer belangrijk voor ons. Alle items moeten worden teruggestuurd, compleet met de originele sieraden verpakking. Alle pakketten moeten via een traceerbare methode, zoals Royal Mail ondertekend voor de service worden verzonden. Onze verkoop is niet verantwoordelijk voor de pakketten verloren tijdens het transport. De terugbetaling zal binnen 10 werkdagen na ontvangst van de opbrengsten worden terugbetaald op uw creditcard account. Let op dat de verzendkosten worden niet terugbetaald. Dus gelieve ons te contacteren met al uw vragen en opmerkingen voor het plaatsen van uw bestelling.

Voor uitwisselingen

Uitwisselingen zijn alleen toegestaan ​​voor de items die defect of bij ontvangst beschadigd of de items niet passen zijn. Uitwisselingen zijn niet onderworpen aan een restocking fee. Items moet binnen 7 dagen na levering worden geretourneerd en de klant is verantwoordelijk voor de verzendkosten veroorzaakt door de hele uitwisseling. Alle items kunnen alleen ruilen voor dezelfde prijs vervangen, dan kunt u er rekening mee dat we de vervanging pas na uw rendement zijn ontvangen zal uitgeven.

Terug